" В нашия град всички жители си водят дневници, в които записват случките и времето, в което се чувстват щастливи. Когато някой умре ние събираме всички дни от дневника и така получаваме времето, през което този човек наистина е живял и се е радвал на живота. Това за нас е времето, което си заслужава да се отбележи като изживяно.
А ти колко време си живял, страннико ? "

събота, 19 април 2014 г.

Офроуд Сливен 4x4 Екстрийм 2014 - първи ден

Следващото състезание след откриването на сезона в Кърджали, е това в Сливен. Сестезание с много и различно подготвени траялни машини в три класа. 
Денят започна с мъгли на повечето места след обилния дъжд, който се беше излял предишния ден и нощ.Както и предходните години, състезанието се проведе в местност Рамануша, времето се беше погрижило да има достатъчно кал и ботушите са препоръчителен, ако не и задължителен елемент за присъстващите.


И да подчертая още нещо, това е едно от състезанията, които поне на мен ми харесват най много, и тези два дни също затвърдиха мнението ми. През предишни години съм снимала при тридесет и три градусова жега и страшно слънце, винаги е интересно,  а сега и сезона е все още пролет пък и дъждовно ще бъде. Е стига толкова с приказките, похвалих състезанието и нека да започват снимките:
Бивакът, рано сутринта започваше лека, по лека да се изпълва с хора и машини, а репортерът Тошко зае местото си в сутрешния блок на Телевизия офроуд Шумен.
 Преди старта, машините са подредени за технически прегледТе са малки, но вече са се ориентирали в правилната посока
след малко ще бъде обявен и старта
 Е вече се наслаждавайте на първия ден от състезанието Сливен 4х4 Екстрийм 2014г., видяно през моя поглед :
 Състезанието приключи и лек дъжд се изсипа, достатъчно за да се появи и дъга.
 Денят отстъпваше място на вечерта и множество светлинки се появиха пред лагера.

 Гости на нощното изнание по телевизия офроуд Шумен

 нещо липсва звука и трябва да се настрои
/ най вероятно с повечко отлежала кайсиева, за смазване на гласните струни /
А за тези които не смазваха гласа си имаше и огънче
К Р А Й


Няма коментари:

Публикуване на коментар