" В нашия град всички жители си водят дневници, в които записват случките и времето, в което се чувстват щастливи. Когато някой умре ние събираме всички дни от дневника и така получаваме времето, през което този човек наистина е живял и се е радвал на живота. Това за нас е времето, което си заслужава да се отбележи като изживяно.
А ти колко време си живял, страннико ? "

неделя, 8 декември 2013 г.

Шумен 4х4 2013г. - ден трети, последен

В последните десет години всяка година в началото на декември или края на ноември се провежда Шумен 4х4. И тази година не беше изключение - имаше много сняг, студ, вятър, кал, както трябва да бъде за едно офроуд състезание. Започвам с последния ден на мероприятието, поради простата причина, че другите снимки все още не са обработени и чакат някой слънчев или снежен ден да им дойде и техния ред. 
Започвам с една личност широко известна в Русенската част на офроуд средите Борко и новото му возило : 


Следва представяне на екипажите от организатора на състезанието и подарък винце - за сгряване, че е доста студено като се намокриш във водата.




И опознавателна обиколка на трасето: 





Последно намиране на място за публиката, преди старта на състезанието. Ей има някакви хора, които си мислят че са излезли из центъра на кафе, а не са дошли на офроуд състезание с много кал, ама това е друг въпрос и все пак ето как се решава проблема с високия ток и калта: 


И   С Т А Р Т
































































К Р А Й

Няма коментари:

Публикуване на коментар